نظر 9 کارشناس داوری درباره 2 پنالتی مشکوک در دیدار استقلال - سپاهان + عکس

روز گذشته تیم های فوتبال استقلال و سپاهان در دیداری حساس به مصاف هم رفتند که آبی پوشان با تک گل روزبه چشمی به پیروزی رسیدند.
روز گذشته تیم های فوتبال استقلال و سپاهان در دیداری حساس به مصاف هم رفتند که آبی پوشان با تک گل روزبه چشمی به پیروزی رسیدند.
به گزارش اینتیتر به نقل از نواندیش، پیام حیدری داور وسط این دیدار و فرهاد مروجی و علیرضا مرادی کمک های او بودند. در این گزارش نواندیش کارشناسی داوری دیدار استقلال - سپاهان را ملاحظه خواهید کرد.
صحنه های حساس دیدار:
دقیقه ۳ : برخورد توپ با دست سهرابیان در محوطه جریمه
محمدی: بازیکن توپ ارسالی را با ضربه پا برگرداند و در زمان برگشت توپ با دست برخورد کرد و تاثیری در مسیر توپ نداشت. به نظر من پنالتی نبود.
نوذر رودنیل: این صحنه پنالتی بود.
دقیقه ۱۲: خطای سیاوش یزدانی روی بلانکو
محمدی: مدافع سپاهان روی مهاجم استقلال خراب شد. پنالتی بود.
نوذر رودنیل: خطا فاحش بود. داور باید پنالتی می گرفت.
نظرات فهیمی راد
جواد فهیمی راد در گفتوگو با آنا، در خصوص دو صحنه مشکوک در محوطه جریمه تیمهای استقلال و سپاهان اظهار کرد: اولین صحنه در محوطه جریمه استقلال بود. آرمین سهرابیان خودش توپ را به دست خود کوبید و بر همین اساس مرتکب خطای پنالتی نشده است.
کارشناس داوری خاطرنشان کرد: در صحنهای که بلانکو در محوطه جریمه سپاهان سرنگون شد، این مهاجم استقلال بود که سیاوش یزدانی مدافع سپاهان را گرفته بود و در نهایت تعادل هر دو بازیکن بر هم خورد، پس خطای پنالتی رخ نداده است.
نظر کارشناسان ورزش سه
برخورد توپ به دست آرمین سهرابیان (مشکوک به پنالتی- دقیقه ۴)
- محمدرضا ابوالفضلی: درست است که دست مدافع در حالت غیرطبیعی قرار داشت و توپ به دست وی برخورد نمود، اما نکته حائز اهمیت این صحنه این است که بازیکن آبی در ابتدا قصدِ دفعِ توپ از طریق پا را داشت و پس از ضربه، توپ به دست برخورد کرد که داور با جایگیری خوب و آنالیز صحیحِ صحنه، رأی به ادامه بازی داد. زمانی که بازیکن اقدام به بازی با پا یا سر میکند و پس از ضربه، توپ به طور تصادفی به دستش برخورد میکند، به هیچ وجه خطای هند نیست.
- محمدحسین ترابیان: طبق قانون در چنین صحنههایی اگر بازیکن توپ را با پا یا بدن خود بزند و همان توپ به دست خود یا همدسته برخورد کند هند نیست. ادامه بازی تصمیم صحیح داور در این صحنه بود.
- مهدی عالیقدر: پس از دفع توپ توسط موافع، توپ به دست او که در وضعیت غیرطبیعی است برخورد میکند، اما تحلیل داور کاملا مبتنی بر قانون است و این صحنه به هیچ وجه نمیتواند پنالتی باشد.
- ابراهیم میرزابیگی: بازیکن استقلال مرتکب خطای هند شد و داور باید پنالتی اعلام میکرد.
- بابک وسیلهبر: در این صحنه برخورد توپ با دست خطا نیست. طبق قانون و اصلاحیههای سالهای اخیر، هرگاه بازیکن در هر شرایطی دفع توپ کند و در ادامه برخورد به دست اتفاق بیفتد هند محسوب نمیشود. بنابراین ادامه بازی صحیح است.
- سعید علینژادیان: بازیکن توپ را دفع میکند و سپس به دست خودش برخورد میکند. طبق قانون این صحنه تخلف هند نیست.
برخورد یزدانی و بلانکو (مشکوک به پنالتی- دقیقه ۱۲)
- محمدرضا ابوالفضلی: در این صحنه مدافع و مهاجم هر دو با هم، یکدیگر را کنترل میکنند و خطای گرفتن یا هُل دادن، اتفاق نیفتاد. ادامه بازی توسط داور تصمیم درستی بود، چراکه یک جدالِ طبیعی بر سر تصاحب توپ بود.
- محمدحسین ترابیان: هر دو بازیکن برای تصاحب توپ درگیرند و چلنج طبیعی و منصفانه فوتبالی است. بازیکن مهاجم برای زدن توپ و قبل از زدن توپ سر میخورد و تعادل خود را از دست میدهد و همین موضوع (سر خوردن و افتادن مهاجم) باعث میشود بازیکن مدافع که چسبیده به مهاجم است روی بازیکن بیفتد. مدافع خطایی مرتکب نشده و ادامه بازی تصمیم صحیح داور است.
- مهدی عالیقدر: هر دو بازیکن جدال بر سر توپ دارند، لذا ادامه بازی بهترین تصمیم داور است.
- ابراهیم میرزابیگی: هر دو بازیکن همدیگر را بغل میکنند و درگیر میشوند و به زمین میخورند و پنالتی نیست.
- بابک وسیلهبر: برخورد معمول فوتبالی است و ادامه بازی صحیح بود، چون هر گرفتنی و هر افتادنی در فوتبال خطا محسوب نمیشود.
- سعید علینژادیان: مدافع تیم سپاهان و مهاجم استقلال برای رسیدن به توپ در چلنج هستند. بهترین تصمیم در این صحنه ادامه بازی بود و داور به درستی دستور به ادامه بازی داد.