طالب عبدالمحسن، فردی که مردم را در آلمان زیر گرفت، کیست؟

کد خبر : ۳۸۳۹۳۵
طالب عبدالمحسن، فردی که مردم را در آلمان زیر گرفت، کیست؟

در این مطلب با طالب عبدالمحسن، فردی که مردم را در آلمان زیر گرفت آشنا شوید.

به گزارش اینتیتر به نقل از انتخاب، دولت آلمان در شوک ناشی از حمله‌ای به بازار کریسمس در شهر مَگدِبورگ است که در آن دست‌کم پنج نفر کشته شدند. در این حادثه، خودرویی که به‌نظر می‌رسد توسط یک پناهجوی "اسلام‌هراس" اهل عربستان سعودی هدایت می‌شد، به جمعیت برخورد کرد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که مقامات آلمانی پیش‌تر از مهاجم احتمالی هشدار‌هایی دریافت کرده بودند. او ظاهراً از حزب راست‌گرای آلترناتیو برای آلمان (AfD) که در حال حاضر در نظرسنجی‌ها در رتبه دوم قرار دارد، حمایت می‌کند.

با اینکه انگیزه این حمله هنوز مشخص نیست و پیشینه مظنون فرضیه‌های اولیه مبنی بر تروریستی بودن این حمله را رد می‌کند، این فاجعه همچنان توجهات را به نگرش آلمان نسبت به مهاجرت و کنترل مرز‌ها جلب کرده است.

اولاف شولتز، صدراعظم آلمان که حزب میانه‌چپ او به نظر می‌رسد در انتخابات فوریه قدرت را از دست بدهد، این حمله را "عملی وحشتناک و دیوانه‌وار" توصیف کرد و گفت: "کسانی که قصد دارند نفرت بکارند، پیروز نخواهند شد. ".

 

اما شولتز در روز‌های آینده با سؤالات مهمی روبرو خواهد شد، از جمله اینکه چه اطلاعاتی درباره مظنون وجود داشته است. دادستان‌ها هویت او را "طالب عبدالمحسن" خوانده اند. با این حال، اطلاعات زیادی از سوی دادستان‌ها منتشر نشد، اما رسانه‌های آلمانی گزارش دادند که عبدالمحسن روانپزشکی ۵۰ ساله و اهل عربستان سعودی است که در سال ۲۰۰۶ به آلمان نقل مکان کرده است.

دادستان ارشد مَگدِبورگ در یک کنفرانس خبری در روز شنبه گفت: "به‌نظر می‌رسد زمینه این جنایت ممکن است نارضایتی از رفتار با پناهجویان سعودی در آلمان باشد. " وی افزود: "اما آنچه به صورت عمیق‌تر پشت این ماجراست، موضوع تحقیقات خواهد بود. "

بلافاصله پس از این حمله در عصر جمعه، احزاب راست‌گرا بر گزارش‌هایی تأکید کردند که راننده، مردی اهل عربستان سعودی بوده است. این حادثه تقریباً هشت سال پس از حمله‌ای تروریستی رخ داد که در آن کامیونی به بازار کریسمس برلین برخورد کرد.

مسئله مهاجرت به یک موضوع بزرگ در آلمان تبدیل شده است، کشوری که در سال ۲۰۱۵ تعداد زیادی از پناهجویان سوری را تحت مدیریت صدراعظم وقت، آنگلا مرکل، پذیرفت. با توجه به اظهار نظر‌هایی از سوی افراد خارجی مانند ایلان ماسک، مشاور رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده دونالد ترامپ، و نایجل فاراژ، رهبر حزب اصلاحات بریتانیا، این فاجعه می‌تواند بحث‌های مرتبط با مهاجرت را بیش از پیش داغ کند.

چندین رسانه آلمانی مظنون را پیش از تأیید نام او توسط دادستان‌ها شناسایی کردند. روزنامه "وِلت" گزارش داد که این فرد سعودی در سال ۲۰۱۶ پناهندگی دریافت کرده است.

رسانه‌های آلمانی همچنین گزارش دادند که مهاجم احتمالی یکی از حامیان AfD بوده است. در مصاحبه‌های سال ۲۰۱۹ با "فرانکفورتر آلگماینه زایتونگ" و "فرانکفورتر روندشاو"، عبدالمحسن از فعالیت‌های آنلاین خود علیه اسلام صحبت کرده بود و گفته بود: "من تهاجمی‌ترین منتقد اسلام در تاریخ هستم. اگر باور ندارید، از عرب‌ها بپرسید. "

او در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی "ایکس" ادعا کرده بود که "آلمان قصد دارد اروپا را اسلامی کند". او همچنین پلیس آلمان را به "استفاده از تاکتیک‌های کثیف علیه من و دیگر منتقدان اسلام... برای نابودی فعالیت‌های ضداسلام ما" متهم کرده است.

حزب AfD، همراه با دیگر احزاب راست‌گرای اروپایی، سریعاً از گزارش‌ها مبنی بر اینکه مظنون یک مهاجر بوده است، بهره‌برداری کرد. آلیس وایدل، رئیس AfD، ضمن ابراز تسلیت به قربانیان این حمله، پرسید: "این جنون چه زمانی به پایان می‌رسد؟ "

 دست‌کم پنج نفر، از جمله یک کودک، در این حمله کشته شدند. دادستان‌ها نیز اعلام کردند که حدود ۲۰۰ نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند.

 

نظرات بینندگان