صدور ویزای کانادا چقدر زمان میبرد؟

طی سال های اخیر، افراد زیادی از سراسر دنیا، برای مهاجرت به کانادا اقدام می نمایند. کشور کانادا با وجود داشتن آب و هوای سرد، از پرطرفدارترین کشورها برای مهاجرت می باشد.

به گزارش اینتیتر، در واقع بسیاری از افراد به دلیل اقتصاد ثابت و کیفیت بالای آموزش در کانادا، این کشور را به عنوان مقصد مهاجرتی خود انتخاب می کنند. کشور کانادا به دلیل وسعت بالا و جمعیت کم، از مهاجران همه کشورها استقبال خوبی به عمل می آورد. با این حال چنانچه اولین بار است که برای ویزای کانادا اقدام می کنید، می بایست با مراجعه به یکی از مراکز درخواست ویزای کانادا، پروسه انگشت نگاری را انجام دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ایران کانادا در ارتباط باشید.

پیش از تعیین مدت زمان صدور ویزای کانادا بعد از انگشت نگاری متقاضیان می بایست نسبت به ارائه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا به سفارت کانادا اقدام نمایند. متقاضی باید از تمام صفحات پاسپورت خود و صفحات ممهور شده هنگام ورود و خروج از ایران، کپی رنگی ارائه نماید. به خاطر داشته باشید که تحویل آخرین پاسپورت امضا شده به سفارت کانادا الزامی است.

کانادا

مدرک دیگری که می بایست توسط متقاضی ارائه گردد، تکمیل فرم فارسی درخواست روادید است. از دیگر مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا می توان به شناسنامه متقاضی، شناسنامه فرزندان مجرد، سند ازدواج، رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندان و گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان اشاره نمود. متقاضی می بایست تصویر تمامی اسناد ملکی اعم از منگوله دار و غیر منگوله دار که مشتمل بر گواهی پایان کار ساختمان، مبایعه نامه، اجاره نامه، پیش خرید و … می باشند را به سفارت کانادا ارائه دهد. هم چنین ترجمه پرینتی از گردش حساب ۶ ماه گذشته متقاضی، ضروری است.

ارائه دو قطعه عکس ۳ در ۴ جدید با زمینه سفید، مدارک مرتبط با شغل، مدارک دعوت کننده، ارائه دعوت نامه در صورت امکان، اسکن کارت اقامت دعوت کننده، اسکن تمام صفحات شناسنامه و پاسپورت کانادایی وی الزامی می باشد. پس از آماده شدن مدارک فوق، متقاضی می بایست نسبت به تحویل آن ها به سفارت کانادا اقدام نماید.

مراحل و مدارک مورد نیاز برای انگشت نگاری در سفارت کانادا

متقاضی ابتدا می بایست تمامی مراحل انگشت نگاری و هزینه های مربوط به آن را طی کند. سپس مدت زمان صدور ویزای کانادا بعد از انگشت نگاری را محاسبه نماید. در واقع نخستین مرحله انگشت نگاری در سفارت کانادا مربوط به پرداخت هزینه های انگشت نگاری می باشد. شایان ذکر است که این هزینه هر سال متغیر بوده و میزان آن به افراد متقاضی ویزای کانادا بستگی دارد. به عبارت دیگر هرچه تعداد متقاضیان بیشتر باشد، هزینه ای که برای انگشت نگاری پرداخت می شود، بیشتر خواهد بود. بعد از پرداخت هزینه های مربوط به انگشت نگاری، سفارت کانادا دستورالعمل هایی را برای متقاضی ارسال می نماید. در این نامه مکان مورد نظر برای انگشت نگاری قید شده و متقاضی می بایست تمامی مراحل مربوط به انگشت نگاری را در این مکان انجام دهد. به همراه داشتن پاسپورت و نامه ارسال شده از سوی سفارت، هنگام انگشت نگاری الزامی است.

از مدارک مورد نیاز جهت انگشت نگاری سفارت کانادا می توان به ارائه نامه دستورالعمل بیومتریک، پاسپورت معتبر و تاریخ دار، تهیه دو نسخه از بارکد دو بعدی و کپی ویزا اشاره کرد. باید خاطر نشان ساخت که تمامی مراحل مربوط به انگشت نگاری سفارت کانادا برای دریافت ویزای موقت و انواع ویزای تحصیلی، توریستی و کاری، معمولا هر ده سال یک بار انجام می شود.

نگاهی به مدت زمان صدور ویزای کانادا بعد از انگشت نگاری

تفاوتی نمی کند که برای ویزای کاری، تحصیلی یا توریستی اقدام کرده اید، آن چه مهم است در نظر گرفتن میانگین زمان پردازش ویزای کانادا بعد از انگشت نگاری برای محاسبه مدت زمان دریافت ویزا می باشد. به طور معمول این زمان از روز مراجعه به سفارت کانادا آغاز و تا اعلام تصمیم نهایی سفارت جهت صدور ویزا، ادامه خواهد داشت. بدیهی است که زمان قبل از مراجعه به سفارت را نمی توان جزو زمان پردازش ویزا به شمار آورد. در واقع تمامی فعالیت های پیش از انگشت نگاری از قبیل دریافت دعوت نامه، ارسال درخواست ویزا، گردآوری مدارک لازم جهت مهاجرت با وجود زمان بر بودن آن ها، شامل زمان پردازش ویزای کانادا نمی شوند.

به طور کلی مدت زمان صدور ویزای کانادا بعد از انگشت نگاری با توجه به نوع ویزا متفاوت می باشد. به طور مثال مدت زمان جواب دهی سفارت جهت صدور ویزای توریستی، ۵ هفته کاری بعد از انگشت نگاری می باشد. در حالی که متقاضی می تواند جواب ویزای سرمایه گذاری خود را بعد از ۱۴ روز کاری دریافت کند. به طور کلی بعد از انجام پروسه انگشت نگاری، صدور ویزای کانادا چیزی بین ۲ هفته الی ۵ ماه زمان می برد.

اینتیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.